Jag säljer :
Rapsodine – Naturlig skönhet på naturens villkor!


Citat från " Rapsodines" hemsida:
Rapsodines produkter är baserade på svensk ekologisk rapsolja som effektivt mjukgör, återfuktar och vitaliserar din hud.
Vi på Rapsodine intresserar oss för människan och naturen i samklang och vår strävan är att skapa hudvårdsprodukter som bevarar den naturliga balansen hos både människan och i vår miljö. Därför väljer vi att använda vegetabiliska och så långt det är möjligt även ekologiska råvaror. Våra oljor är alltid kallpressade vilket innebär att de lätt tas upp av huden och även tillför näringsämnen i form av vitaminer, mineraler och hälsosamma fettsyror. Vi använder heller inte fler ingredienser än nödvändigt för att uppnå önskad funktion hos produkten.

I Rapsodines sortiment hittar Du hud- och kroppsvårdsprodukter för hela familjen, allt från ett rikt bassortiment till produkter för riktig lyx i vardagen.

 


Jag säljer: "BySara "produkter.

Citat från BySaras hemsida:
""Organics by Sara är ett litet familjeföretag som har tillverkat ekologisk hudvård sedan 2010 med visionen om att förse den svenska hudvårdsmarknanden med den renaste hudvården baserad på ett fåtal utvalda, ekologiskt certifierade ingredienser som stödjer och skyddar huden för att optimera din hudhälsa och ge dig en frisk och välmående hy. 
By Sara hudvård innehåller ekologiska ingredienser vilket innebär att när råvaran odlades användes inga kemiska besprutningsmedel vilket ger en råvara med minimalt med kemikalier.""


Fråga gärna om du undrar kring priser/sortiment.